• ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۲/۰۶
حقوق فروردین 1401 كاركنان آوا سلامت بر مبنای احكام سال جدید پرداخت خواهد شد
در دانشگاه علوم پزشکی قزوین حقوق فروردین 1401 کارکنان آوا سلامت بر مبنای احکام سال جدید پرداخت خواهد شد

مهندس فرشید غیاثوند، مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، گفت: حقوق و مزایای فروردین ماه 1401 کارکنان تحت پوشش مؤسسه کارآفرینان آوا سلامت شاغل در این دانشگاه، از اولین ماه سال، بر مبنای احکام سال جدید پرداخت خواهد شد. وی افزود که پرداخت حقوق به این شکل موجب افزایش قابل توجه مبلغ هر ساعت اضافه کار کارکنان شرکتی آوا سلامت در فروردین ماه نیز می شود.

مهندس غیاثوند، همچنین با اشاره به زمان بر بودن صدور احکام جدید، در این رابطه اظهار کرد: از زمان ابلاغ بخشنامه مزد سال 1401 و دستورالعمل­های تبعی آن، تمامی هماهنگی­های لازم با مؤسسه آوا سلامت، به منظور تهیه هرچه سریع تر آنالیز و صدور احکام سال جدید صورت پذیرفته؛ و به منظور آسودگی خاطر کارکنان بهداشتی، درمانی و پشتیبانی تحت پوشش مؤسسه آوا سلامت، تا زمان صدور احکام بر مبنای حقوق سال جدید، بخشی از حقوق کارکنان شرکتی به صورت علی الحساب برای این کارکنان واریز و بلافاصله پس از صدور احکام، باقیمانده حقوق محاسبه و به آنان پرداخت خواهد شد.

6.0.15.0
    V6.0.15.0